:: sWeeT MeMOry ::

ni la pic time aku standard 1..1 berlian..antra banyak2 gambar kelas, pic ni la yg paling aku sayang sgt2..xtau knape..mungkin dia ade kat situ kot..hehehehe...
try tengok betape cute nye aku mase tu..hehehe..n si dia plak nampak comel jgak la..hahahaha..
aku xsangka rupenye aku n mr.raden 1 kelas time drjah 1..tp aku rase aku xpnah kawan dengan dy..tp tu la, TUHAN dah tulis yg kami ni akan bercouple..mybe my future husband..hehehe..
tp kat mane korang sume ni eak??watpe la skrg kan??

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

SyazAisyah Zakaria said...

mn 1 gmbr ko n raden ni..
x nmpk la..
hu2..

Pu7r1R4d3n said...

adela tu..ko xnmpak eak..cube ko besarkan pic tu..nanti ko nampak la..aku dah tag dah..

darkpurrple said...

eleh.. yg ade kamu berdua saje yg ko upload eh.. ngelat!!.=P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...